Vi på PGM

PGM är en strategisk produktmediabyrå, som levererar kreativa lösningar som stärker våra kunders varumärke. PGM har under 30 år utvecklats till ett team med projektledare, designers och supporterande funktioner för att kunna erbjuda våra kunder det bästa stödet möjligt i sitt arbete med produktmedia och varumärkesexponering. Med tillgångar som ett eget inköpskontor i Asien, lagerhållning och skräddarsydda e-handelslösningar är vi redo att hjälpa ditt varumärke till nästa nivå.

Vi är ditt bollplank när det gäller alla former av produktmedia som du enkelt sedan kan beställa via din egen webshop för en snabb och säker leverans som passar dina behov.

Då det är en stor efterfrågan på ett hållbart sortiment har PGM som policy att alltid offerera produkter med miljö- och/eller hållbarhetsmärkning samt även ekologisk och Fairtrade-märkt bomull när detta alternativ finns.

Vi följer ständigt utvecklingen och är bl.a. medlemmar i Fairtrade Sverige samt Amfori BSCI med direkt import från framförallt Indien och Kina. Sedan 2009 har vi ett gott samarbete med en textilfabrik i Calcutta, Indien, som enbart tillverkar produkter i 100% ekologisk och Fairtrade-märkt bomull.

Med en egen produktutveckling för både specialproduktion eller klassiskt profilmaterial och nära samarbeten med leverantörer i hela världen har vi möjlighet att producera både små och stora volymer. Vi tycker det är viktigt med schysta villkor därför har våra leverantörer i Sverige kollektivavtal.

Vår egen designavdelning hjälper dig med förslag och idéer för att ditt varumärke exponeras på ett effektivt och attraktivt sätt i linje med er värdegrund. På PGM finns vi tillgängliga för dina tankar och frågor.

På PGM strävar vi efter att hitta ditt eget sortiment av produktmedia för att möjliggöra att ditt varumärke exponeras och kommunicerar i flera kanaler. Vi har långvariga relationer till våra kunder och är duktiga på att tillgodose er organisations behov. Vi jobbar aktivt med produktmedia som är av hög kvalité och attraktiva för både kunder och anställda som medför en känsla av tillhörighet och stärker ditt varumärke.